top of page

Shipping & Returns

Leverans
För att vi ska kunna leverera din beställning måste vi dela viss information med fraktbolaget. Det som delas med fraktbolaget är förnamn, efternamn, adressuppgifter, mobilnummer och e-postadress. Detta för att vår fraktleverantör ska kunna leverera din beställning till din adress och telefonnummer/e-postadress används för att skicka dig en AVI. 

 

Fraktpartners är: UPS, Printful, Prioritaire och Postnord.

Leveranstiden uppskattas att vara 3-10 arbetsdagar inom Sverige och skickas med Printful, se deras leverantörer här. Till övriga länder tar det mellan 5-10 arbetsdagar beroende på land.

 

Ej uthämtade paket

De flesta försändelser finns hos ditt postombud i 14 dagar. På avin hittar du information om liggetiden. Försändelser som inte hämtas ut i tid skickas tillbaka till avsändaren. Ej hämtade varor i galleriet returneras till WAY gallery Sthlm efter 30 dagar. För alla paket som inte löses ut förbehåller Printful rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift. 

 

Returer

Är det en synlig skada som har inträffat innan att leveransen är mottagen går produkten att reklamera. Om det visar sig att produkten är skadad återbetalas konsumenten fraktkostnad och får utskickad en ny lika produkt där WAY gallery Sthlm står för frakten. Kontakta info@waygallerysthlm.com om en skada har inträffat.

    bottom of page