top of page
"Greven och andra figurer"
"Greven och andra figurer"

tors 02 feb.

|

Vasastan

"Greven och andra figurer"

Välkomna att ta del av Tove Eklunds första soloutställning! Verken som ställs ut är ett urval av Toves målningar. De rör sig i ett tidlöst uttrycket. Där tid och rum spelar in i gestalternas ögonblick.

Registrering är stängd
Se andra evenemang

Tid och plats

02 feb. 2023 16:00

Vasastan, Upplandsgatan 57, 113 28 Stockholm, Sverige

Om utställningen

Under utställningen "Greven och andra figurer" möter Du verk skapade av Tove Eklund. Verken är skapade med blandteknik och medium som sedan sätts ihop till kollage. 

Platserna och figurerna i verken skapar berättelser. Människorna gestaltas i en situation,  ett ögonblick påverkat av en eller fler händelser som sker i eller utanför verket.

Utställningen är Tove Eklunds första egna soloutställning. 

”Jag gillar att jobba med bilderna på samma vis som när man tar ett foto. Att fånga någonting som är ett utsnitt av tillvaron. Eller som att smygtitta in i en situation. På något vis hänger målningarna ihop, och illustrerar en och samma historia. Ibland vet jag inte själv vad själva berättelsen handlar om och det känner jag är någonting som skapas och omprövas hos betraktaren och hos mig.

Mina målningar rör sig lite tidlöst i uttrycket, tid och rum är obestämt och handlar mer om än känsla än om ett budskap”

- Tove Eklund

Dela detta evenemang

bottom of page