top of page
Screen Shot 2021-11-09 at 6.21.26 PM.png

WAY?

WAY gallery Sthlm är ett dynamiskt och innovativt konstgalleri beläget i hjärtat av Stockholm. Grundat med visionen att främja samtida konst och skapa en plattform för både växande och lovande konstnärer, har WAY gallery snabbt etablerat sig som en betydande aktör i den svenska konstscenen.

Vårt galleri strävar efter att erbjuda en inspirerande och inkluderande miljö där konst och kultur kan frodas. Genom noggrant kuraterade utställningar, evenemang och samarbeten, engagerar vi oss i att presentera konstverk som inte bara utmanar och inspirerar, utan också väcker diskussion och reflektion.

Vår Vision

WAY är mer än bara ett galleri – det är en mötesplats för konstnärer, samlare, konstentusiaster och också de som inte tidigare tagit del av konst. Hos oss är taket högt och tröskeln låg. Vår vision är att vara en ledande plattform för samtida konst och konstnärer, där kreativitet och innovation står i centrum. Vi tror på konstens kraft att förändra och berika livet, och vi arbetar för att göra konst tillgänglig för alla.

Utställningar och Evenemang

Vi presenterar regelbundet utställningar med verk av både svenska och internationella konstnärer. Varje utställning är unikt kuraterad för att lyfta fram konstnärernas vision och skapa en engagerande upplevelse för våra besökare. Utöver våra utställningar arrangerar vi även föreläsningar, workshops och samtal som syftar till att fördjupa förståelsen och uppskattningen av konst.

Samarbete och Nätverk

WAY är stolt över våra samarbeten med andra aktörer, kulturinstitutioner och konstnärsorganisationer. Genom dessa partnerskap strävar vi efter att skapa ett starkt nätverk som stöder konstnärligt utbyte och utveckling. Vårt mål är att bidra till ett levande och mångsidigt konstlandskap i Sverige och internationellt.

Besök Oss

Vi välkomnar dig att besöka WAY gallery Sthlm och upptäcka vårt utbud av spännande och tankeväckande konstverk. Oavsett om du är en erfaren samlare eller en nyfiken besökare, finns det alltid något nytt att utforska hos oss.

  KONTAKTA OSS

  Välkommen att kontakta oss om du har frågor eller funderingar. 


  Kundtjänst:

  E-mail: info@waygallerysthlm.com

  Besök WAY gallery
  Adress: Upplandsgatan 57

  113 28 Stockholm

  Öppettider:

  Tis-fre 12-18

  Lördag 12-16

  WAY-gallery-Sthlm-Francesca-Berlin.png

  Francesca Berlin

  Co-founder, Head of Business

  & Artist

  francesca@waygallerysthlm.com

  Francesca Berlin

  Co-founder, Head of Business

  & Artist

  francesca@waygallerysthlm.com

  Francesca Berlin

  Co-founder, Head of Business

  & Artist

  francesca@waygallerysthlm.com

  WAY-gallery-Sthlm-Estelle-Graf.jpg

  Estelle Graf

  Co-founder, Creative Director

   & Artist

  estelle@waygallerysthlm.com

  WAY-gallery-Sthlm-Felicia-Berlin-portraite.jpg

  Felicia Berlin

  Co-founder, Web Editor

  & Photographer

  felicia@waygallerysthlm.com

  Screen Shot 2022-09-02 at 3.32.19 PM.png

  Romina Moradi

  Business developer

  & Artist

  romina@waygallerysthlm.com

  bottom of page