top of page
DESIGNTORGET X WAY
DESIGNTORGET X WAY

tors 31 aug.

|

Vasastan

DESIGNTORGET X WAY

Varmt välkomna på vernissage där vi lanserar samarbetet mellan DESIGNTORGET & WAY och konstnärerna Tove Blanck, Manne Jalilian, Madelen Möllard, Estelle Graf, Erika Kristofersson Bredberg och Art Frankie.

Anmälan är stängd
Se andra evenemang

Tid och plats

31 aug. 2023 17:00 – 20:00

Vasastan, Upplandsgatan 57, 113 28 Stockholm, Sverige

Om utställningen

För oss grundare av WAY gallery har Designtorget alltid haft en speciell plats i våra hjärtan. DT har funnits med som en plats för inspiration och likt vår egen vision för WAY fungerat som samlingsplats för kreativitet. Därför kändes det självklart när vi blev kontaktade om att samarbeta - vi är ju en perfekt matchning!

Att få skapa något gemensamt för att fira Designtorgets 30-årsdag handlar för oss om att fira 30 år av skapande vilket känns både ärofyllt och kul.

WAY gallery Sthlm startade med en vision i november 2020 om att skapa en plats där alla skulle kunna känna sig välkomna, både som skapare, åskådare och/eller köpare. Vi ville skapa ett rum där konst, design och musik fick ta plats och där taket var högt.

Designtorget startade 1993, då med en vision som påminde mycket om vår och med ett stort fokus på att sänka trösklar.

Inför vårt samarbete har vi handplockat sex konstnärer och formgivare för att skapa en unik, personlig och dynamisk kollektion.

Låt oss presentera Tove Blanck, Manne Jalilian, Madelen Möllard, Estelle Graf, Erika Kristofersson Bredberg och Art Frankie.

Varje konstnär och formgivare har fått sätta sin egen prägel/design på ett föremål från Designtorget och kollektionen visar ett fint samspel mellan vitt skilda uttryck som tillsammans skapar en känsla av att vara en enhet.

Att se WAYs konstnärer och kreatörers verk berika Designtorgets sortiment känns fantastiskt kul. Varje produkt är en hyllning till konsten, designen och den gemensamma passionen - att skapa möjligheter för skapare och betraktare att mötas.

Kollektionen genomsyras av Designtorget och WAYs gemensamma kärlek till design och konst och vi hoppas att den kommer inspirera andra så som den inspirerat oss!

Dela detta evenemang

bottom of page