top of page

ANNA MÖRNER

WAY-gallery-Anna-Mörner-porträtt_26.jpg

Anna Mörner är en svensk konstnär som omfattar målning, illustration och fotografi. Annas mångsidiga konstnärliga uttryck sträcker sig från figurativa illustrationer till abstrakta verk, vilket ger hennes portfölj en imponerande variation. Annas konst strävar inte efter perfektion, utan snarare söker en balans och komposition som känns intressant och självsäker.

Anna utforskar olika medier och stilar för att skapa en mångdimensionell konstnärlig upplevelse. Hennes unika signaturstil genomsyrar varje verk och fångar betraktarens uppmärksamhet. Hon delar sitt konstnärliga perspektiv och passion för att skapa konst som inte bara är visuellt tilltalande utan också bär på en intressant dynamik.

@anna.morner

Aktuellt:

Soloutställning WOODLANDS

11.04.24 - 25.04.24

WOODLANDS

11.04.24 - 25.04.24

Välkomna till öppningen av Anna Mörners andra soloutställning hos WAY gallery Sthlm! Träd in i ett rum fyllt av hennes konstverk, där böljande former möter en unik kreativitet. Upplev originalitetens magi och låt dig förtrollas av Anna Mörners konstnärliga skapande.

 

Mörner utforskar skogen och växtriket som en inspirationskälla för sin konstnärliga praktik. Genom att använda abstrakta tolkningar och olika konstnärliga medier som måleri, skulptur och ljud leder Mörner betraktaren på en resa av eftertanke och samhörighet med naturen. Hennes verk betonar den sensoriska upplevelsen och vikten av att koppla samman med naturen för att uppnå avslappning, stressreduktion och ökad mental klarhet.

Mörners mångfacetterade konstnärliga uttryck sträcker sig från illustrationer till storskaliga abstrakta verk som för tankarna till växtlivet. Hennes verk bryter dämpade färger med levande nyanser och fångar rörelsen vi associerar med groende grönska. Alla utställda verk är originalverk som bjuder in betraktaren att ta del av en ständigt växande process.

WAY-gallery-Anna-Mörner.gif
bottom of page