top of page

JUST BREAST - WORKSHOP

WAY-workshop-just-breast.jpg

Ta dig tid och gör din egen konst med dina bröst - en terapeutisk och uppfylld workshop.

 

Målningsprocessen är baserad på mandalamålning, precis som bröst, är den konstformen rund och centrerad. Under workshopen har var och en tre ark. Ett som representerar det förflutna, ett för nuet och ett för framtiden.

 

Vi uppmuntrar människor att gå igenom varje steg och tänka på deras mentala tillstånd vid den tiden, sedan välja färger som representerar varje steg och helt enkelt applicera färg på brösten. Efteråt går vi igenom betydelsen av varje färg. För vissa människor är det en uppenbarelse! Vi pratar också öppet om kroppen, psykisk hälsa och livsavgörande berättelser under workshop timmen som alltid är fylld med känslor och ibland tårar. Det är väldigt vackert.

 

Grundaren till Just Breast - Romina Moradi tror att det finns ett val i allt vi gör, och hennes val är att lämna spår. Med sin konst hoppas hon kunna inspirera andra att göra detsamma. På ett kreativt och lekfullt sätt speglar Romina den unika och komplexa skillnaden mellan kvinnor. Hon desarmerar ´den förutbestämd uppfattning om den kvinnliga kroppen.

 

Detta har fört in hennes konst i mer än 1000 hem runt om i Sverige och workshops i Barcelona, Amsterdam och Stockholm. Dessutom går 10 % av hennes vinst går direkt till Rosa Bandet Cancerfonden.

Att notera
Oömma kläder

Färgen är ofarlig

bottom of page