top of page

ulrik munther

- put your self out there-

19.10.21-23.10.21

I våras släppte Ulrik Munther konceptalbumet ”Put Your Self Out There”, det fjärde i ordningen. Albumet följer en tydlig tematik som kretsar kring att våga släppa taget och utmana sig själv, något som tydligt framkom i såväl artwork som en tillhörande kortfilm. Tillsammans med konstnären Simeon Frohm har han skapat flertalet verk som hör till albumet, såväl bilder som en skulptur. 

 

”Put Your Self Out There” började som ett musikprojekt, men med hjälp av konstnären Simeon Frohm har även en visuell värld tagit form. Det handlar mycket om identitet. Innan man kan ställa ut sig själv någonstans behöver man ju hitta sig själv. 

Utställningen är ett perfekt exempel på hur gränserna mellan olika uttryck lätt kan suddas ut beroende på sin kontext och kanske kan ett besök i gränslandet till och med tillföra något till originalverket? ”Put Yourself Out There” är lika mycket en färd genom Ulrik Munthers tankevärld som ett musikaliskt uttryck. Genom att forska i jaget har nya insikter uppkommit och reflektioner funnit sin plats, vilka sammanvävs med ett personligt musikaliskt uttryck.

Utvalda verk går att köpas på WAY gallery eller beställas här (se nedan).

Limiterade och signerade verk går att köpas under en begränsad tid och kan

skickas/hämtas efter avslutad utställning.

 

Utställningen håller på mellan den 19 oktober - 23 oktober.

Ulrik Munther - Put Your Self Out There

21.10 Babel, Malmö

22.10 Pustervik, Göteborg

23.10 Debaser, Stockholm

bottom of page