top of page

robert möllard

Robert 2.JPG

Robert Möllards konstnärskap är något alldeles extra. Genom att använda sig av olika tekniker såsom måleri, skrivande, fotografi, video, kalender, morgonrockar, pärlor och ett trumset, öppnar han upp för diskussioner kring konstens konventioner och samtida värderings-strukturer. Hans verk är fyllda med konceptualism, barnslighet, tvetydighet och tankar kring idén om god smak och hur vi värderar estetik.

Robert Möllard är en autodidakt konstnär med en bred bakgrund inom arkitektur, ingenjörskonst och design. Dessa erfarenheter har han applicerat på sitt konstnärskap och resultatet blir något alldeles unikt och spännande. Hans konst är en mix av olika stilistiska uttryckssätt som lekfullt utforskar gränserna för konstens möjligheter och begränsningar.

November 2021 hade vi Robert Möllards första soloutställning på WAY gallery Sthlm och har medverkat i flertal grupputställningar och projekt.

Sammanfattningsvis kan sägas att Robert Möllards konstnärskap är något alldeles unikt och utmanande. Hans verk lyfter upp frågor och konversationer kring konstens konventioner och värderingsstrukturer, vilket tar oss till nya nivåer av tänkande. Vi kan förvänta oss mycket från Robert Möllard i framtiden och vi ser fram emot att följa hans konstnärliga resa.

@robertmollard

WAY-gallery-Sthlm-Robert-Möllard-kalender_4.jpg

"Ceci n'est pas une artiste"
CALENDAR

GALLERI

bottom of page