top of page
BEGYNNELSE
BEGYNNELSE

fre 13 okt.

|

Vasastan

BEGYNNELSE

Varmt välkomna på utställningen "BEGYNNELSE" av och med Killkajo! Det är systrarna Jill och Kate, a.k.a Killkajo, med deras debututställning och vi ser fram emot deras verk på våra väggar!

Anmälan är stängd
Se andra evenemang

Tid och plats

13 okt. 2023 16:00 – 20:00

Vasastan, Upplandsgatan 57, 113 28 Stockholm, Sverige

Om utställningen

Systrarna Killkajo har alltid känt sig dragna till att skapa, men det var inte förrän dom började skapa konst tillsammans som dom fann sitt sätt att uttrycka sig.

Det faktum att dom är systrar bidrar troligtvis till deras ofta sömlösa interaktion och spontana process. På något sätt resulterar deras gemensamma känslor och energier i dramatisk abstrakt konst.

Dom är autodidakter, och nya idéer och tekniker utforskas utan regler. Genom att uttrycka sig tillsammans, genom färg och form, upplever dom en underbar och välbehövlig kontrast till ibland stelbent vardag.

Det är värt att nämna att detta är deras debututställning, och dom kommer att ställa ut sina originalverk.

Det genomgående temat i vår konst är kontrasten mellan ljus och mörker, enkelhet och exklusivitet. Varje verk skapas med en unik teknik genom experiment med textur, torkningsprocesser och olika verktyg, vilket ger en 3D-effekt. Under dagen bidrar den naturliga rörelsen av dagsljus och skuggor till en dynamisk interaktion med konstverken. Genom att manipulera belysningen kan vår konst förvandlas och anta nya uttryck samtidigt som den avslöjar olika aspekter av textur och form.

Utställningen pågår 13-14 oktober.

Dela detta evenemang

bottom of page